VEOMA JE LAKO DONETI ODLUKU O KUPOVINI U HIPERMARKETU ‘ZLATAN TRAG’

ZAŠTO?

Nudimo Vam izbor od 18.000 prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, kao i širokuponudu svežeg mesa, voća i povrća, proizvodebele tehnike i tekstila, alata za domaćinstvo,igračaka i još mnogo toga u širem asortimanu,razlikujući se od ostalih.Atraktivnim programom domaćih i inostranih proizvođača, omogućili smo Vam kupovinu proizvoda izuzetnog kvaliteta ponajpovoljnijim cenama

KAKO POSTATI VLASNIK PLATNE A BESKAMATNE KARTICE HIPERMARKETA ‘ZLATAN TRAG’

Brzo,lako i jednostavno!Popunjavanjem zahteva za izdavanje kartice postajete vlasnik beskamatne platne kartice zakupovinu robe sa odloženim plaćanjem. Popunjeni zahtev predajte Vašoj obračunskoj službi.Na osnovu zahteva Vi postajete vlasnik platne kartice.

Ovde možete preuzeti formular za popunjavanje zahteva za izdavanje platne kartice u maloprodajnim objektima Zlatnog Traga.

Potrebno je da nakon preuzimanja, formular odštampate, popunite podacima i overite u Vašoj firmi.

Platne kartice

Saznajte kako da postanete ponosni vlasnik platne kartice „Zlatnog traga“. Uz nju kupujte sada, a platite dva meseca kasnije, i to bez kamate.

Pogledajte

Akcije

Budite u toku sa svim akcijama koje „Zlatni trag“ nudi. Uštedite kupujući po povoljnim cenama. Znamo koliko je to važno za Vaš kućni budžet.

Pogledajte

Lokacije

„Zlatni trag“ marketi nalaze se na čak 43 lokacije širom Srbije. Pronađite najbliži i dođite. Čekaju Vas brojni popusti na Vaše omiljene proizvode.

Pogledajte

Aktivni katalozi

Jun

02.06.2019 – 22.06.2019