fbpx

VEOMA JE LAKO DONETI ODLUKU O KUPOVINI U HIPERMARKETU ‘ZLATAN TRAG’

ZAŠTO?

Nudimo Vam izbor od 18.000 prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, kao i široku ponudu svežeg mesa, voća i povrća, proizvode bele tehnike i tekstila, alata za domaćinstvo, igračaka i još mnogo toga u širem asortimanu, razlikujući se od ostalih. Atraktivnim programom domaćih i inostranih proizvođača, omogućili smo Vam kupovinu proizvoda izuzetnog kvaliteta po najpovoljnijim cenama

KAKO POSTATI VLASNIK PLATNE A BESKAMATNE KARTICE HIPERMARKETA ‘ZLATAN TRAG’

Brzo, lako i jednostavno! Popunjavanjem zahteva za izdavanje kartice postajete vlasnik beskamatne platne kartice za kupovinu robe sa odloženim plaćanjem. Popunjeni zahtev predajte Vašoj obračunskoj službi. Na osnovu zahteva Vi postajete vlasnik platne kartice.

Ovde možete preuzeti formular za popunjavanje zahteva za izdavanje platne kartice u maloprodajnim objektima Zlatnog Traga.

Potrebno je da nakon preuzimanja, formular odštampate, popunite podacima i overite u Vašoj firmi.

Kupuj, štedi, uživaj i odloženo plaćaj!

Saznajte kako da postanete ponosni vlasnik platne kartice Zlatnog Traga. Uz nju kupujte sada, a platite dva meseca kasnije, i to bez kamate.

Pogledajte

Uvek u akciji!

Budite u toku sa svim akcijama koje Zlatan Trag nudi. Uštedite kupujući po povoljnim cenama jer znamo koliko je to važno za Vaš kućni budžet.

Pogledajte

Lokacije marketa

Zlatan Trag marketi nalaze se na čak 46 lokacija širom južne Srbije. Pronađite najbliži objekat i posetite nas. Čekaju Vas brojni popusti na Vaše omiljene proizvode.

Pogledajte