Zlatan Trag uspešno posluje u Leskovcu preko dvadeset godina.

Hipermarket Zlatan Trag u Tekstilnoj ulici počeo je sa radom 2009. godine.

Zlatan Trag nudi veliki asortiman kvalitetnih domaćih i stranih proizvoda po veoma povoljnim cenama, brojne pogodnosti za potrošače i vrhunsku uslugu u prijatnom i moderno opremljenom ambijentu.

U urednim i preglednim marketima Zlatnog Traga uvek ćete naći bogatu ponudu voća i povrća, svežeg mesa i delikatesa, mleka i mlečnih proizvoda, smrznutih proizvoda, konditora, bezalkoholnih i alkoholnih pića, kozmetike i kućne hemije, tekstila i druge proizvode neophodne svakom domaćinstvu.

U želji da uvek ponudi više i da vam kupovina bude pravo zadovoljstvo, Zlatan Trag za vas uvek priprema brojne popuste, poklone i nagrade. Kvalitet proizvoda i usluga za povoljne cene u potpunosti opravdavaju poruku: „Kupuj, Štedi, Uživaj!“

Zlatan trag platne kartice

Kupuj, štedi, uživaj i odloženo plaćaj!

Saznajte kako da postanete ponosni vlasnik platne kartice Zlatnog Traga. Uz nju kupujte sada, a platite dva meseca kasnije, i to bez kamate.

Pogledajte

Uvek u akciji!

Budite u toku sa svim akcijama koje Zlatan Trag nudi. Uštedite kupujući po povoljnim cenama jer znamo koliko je to važno za Vaš kućni budžet.

Pogledajte

lokacije marketa Zlatan Trag

Lokacije marketa

Zlatan Trag marketi nalaze se na preko 50 lokacija širom južne Srbije. Pronađite najbliži objekat i posetite nas. Čekaju Vas brojni popusti na Vaše omiljene proizvode.

Pogledajte