Zlatan Trag uspešno posluje u Leskovcu preko dvadeset godina.

Hipermarket Zlatan Trag u Tekstilnoj ulici počeo je sa radom 2009. godine.

Zlatan Trag nudi veliki asortiman kvalitetnih domaćih i stranih proizvoda po veoma povoljnim cenama, brojne pogodnosti za potrošače i vrhunsku uslugu u prijatnom i moderno opremljenom ambijentu.

U urednim i preglednim marketima Zlatnog Traga uvek ćete naći bogatu ponudu voća i povrća, svežeg mesa i delikatesa, mleka i mlečnih proizvoda, smrznutih proizvoda, konditora, bezalkoholnih i alkoholnih pića, kozmetike i kućne hemije, tekstila i druge proizvode neophodne svakom domaćinstvu.

U želji da uvek ponudi više i da vam kupovina bude pravo zadovoljstvo, Zlatan Trag za vas uvek priprema brojne popuste, poklone i nagrade. Kvalitet proizvoda i usluga za povoljne cene u potpunosti opravdavaju poruku: „Kupuj, Štedi, Uživaj!“

Platne kartice

Saznajte kako da postanete ponosni vlasnik platne kartice „Zlatnog traga“. Uz nju kupujte sada, a platite dva meseca kasnije, i to bez kamate.

Pogledajte

Akcije

Budite u toku sa svim akcijama koje „Zlatni trag“ nudi. Uštedite kupujući po povoljnim cenama. Znamo koliko je to važno za Vaš kućni budžet.

Pogledajte

Lokacije

„Zlatni trag“ marketi nalaze se na čak 43 lokacije širom Srbije. Pronađite najbliži i dođite. Čekaju Vas brojni popusti na Vaše omiljene proizvode.

Pogledajte

Aktivni katalozi

Jun

02.06.2019 – 22.06.2019