Zlatan Trag uspešno posluje u Leskovcu preko dvadeset godina.

 

Hipermarket Zlatan Trag u Tekstilnoj ulici počeo je sa radom 2009. godine.

 

Do sada su otvoreni marketi na sledećim lokacijama: u naselju Dubočica, naselju Ančiki, Vlasotincu, Bošnjacu, Novom Selu u Nišu, Medveđi, Bojniku, Lebanu, Radničkom naselju, Grabovnici, Bunuškom čifluku, kod Doma Zdravlja u Leskovcu, Turekovcu, u naselju Podrum, Bogojevcu, Razgojni, Guberevcu, Pečenjevcu, Konjinu, selu Pertate, Pridvorici, Oraovici, Miroševcu, Strojkovcu, Grdelici, na Hisaru, kod aerodroma, u ulici Žikice Jovanovića Španca, na lebanskom putu kod restorana Vidik i Aleksincu.

 

Zlatan Trag nudi veliki asortiman kvalitetnih domaćih i stranih proizvoda po veoma povoljnim cenama, brojne pogodnosti za potrošače i vrhunsku uslugu u prijatnom i moderno opremljenom ambijentu.

U urednim i preglednim marketima Zlatnog Traga uvek ćete naći bogatu ponudu voća i povrća, svežeg mesa i delikatesa, mleka i mlečnih proizvoda, smrznutih proizvoda, konditora, bezalkoholnih i alkoholnih pića, kozmetike i kućne hemije, tekstila i druge proizvode neophodne svakom domaćinstvu.  

 

U želji da uvek ponudi više i da vam kupovina bude pravo zadovoljstvo, Zlatan Trag za vas uvek priprema brojne popuste, poklone i nagrade. Kvalitet proizvoda i usluga za povoljne cene u potpunosti opravdavaju poruku: „Kupuj, Štedi, Uživaj!“ 

 

Prijavite se za e-novosti

Ime:
Email:

Posetite